Czy wiesz co jesz - czyli jak żywność ekologiczna wpływa na odporność?


Bitechnologia - teraźniejszość i przyszłość

Czy wiesz co jesz - czyli jak żywność ekologiczna wpływa na odporność?

W ramach V Bałtyckiego Festiwalu Nauki w ostatnią sobotę czerwca oraz we wszystkie soboty lipca i sierpnia, zawsze o 20:00, w Ośrodku Pracy Twórczej Instytutu Budownictwa Wodnego PAN w Czarlinie-Skoczkowie koło Wąglikowic (15 km na południowy zachód od Kościerzyny) odbywają się V Letnie Spotkania z Nauką. W najbliższą sobotę, a więc 14 lipca br. o godz. 20:00 wystąpi pani prof. dr hab. Krystyna Skwarlo-Sońta (Uniwersytet Warszawski). Temat spotkania: 'Środowisko żywność, odporność: Czy wiesz co jesz - czyli jak żywność ekologiczna wpływa na odporność?'.

Następny artykuł